fredag 21 september 2018

På samlingen i dag berättade Hanna att det är "Idol" på tv i kväll och det tycker hon skall bli roligt. På kalendern kunde vi sätta upp bilden för blåst, för på väg från skolskjutsen hade det blåst så att jackorna hade flugit bakom ryggarna.
Vi njöt av det härliga vädret på rasten. Det gäller att passa på. Innan vi vet ordet av är det kallt och vått höstväder, som inte precis lockar till utevistelse.


Efter rasten var det idrott för Savannha och Lovisa. Tyvärr var det lite kort om personal och ingen idrottslärare. Därför hoppades ombyte och dusch över och lektionen blev ett pass med bollek. 

Under tiden hade Max och Hanna bild med mig och Johanna. Oj, vilket fokus. Båda två ritade och målade koncentrerat en lång stund. 
Lovisa och Max har också hunnit berätta om veckans bilder under dagens lopp.



Sist på dagen gick vi till X-huset för att sjunga. Vilket härligt sätt att avsluta dagen på. Sången, glädjen och gemenskapen bär vi med oss in i helgen. 




Tack för den här veckan och trevlig helg // Lisa m.fl.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...