onsdag 6 mars 2019

Nu vill vi snart ha hela klassen samlad igen. För oss vuxna är det lite långtråkigt med bara två elever i klassen. Eleverna ser ut att trivas även om dom utrycker att dom saknar sina kompisar.. Vi har i alla fall fått bra möjligheter att jobba individuellt och med samspel.
På samlingen frågade Lovisa, Savannha om hon hade lust att åka med till badet på eftermiddagen. Det hade hon, så då bestämde vi det.
Efter att ha kommit fram till vilken dag, årstid och månad vi har, berättade flickorna hur dom kände sig den här morgonen. Lovisa sa att hon kände sig glad och satte upp en bild för det. Savannha kände sig lite trött och hittade den bilden. Sedan sjöng vi vår god morgonsång innan det var dax för fika.

 

När tjejerna kom in efter rasten jobbade dom enskilt med sina egna uppgifter en stund. Därefter tränade dom på olika uppgifter på "skoltavlan" tillsammans med Johanna en stund medan jag var på möte.

 

 

Efter maten åkte flickorna iväg till badet, där dom njöt av både badet och duschen.
I morgon kommer jag vara på annat håll hela dagen. Men det är ju alla vana vid, så det kommer inte bli några problem.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...