torsdag 29 november 2018

På dagens samling kom vi överens om att det var blåsigt väder. Lite senare på på förmiddagen började det även att regna. Så i dag var det inte lika populärt för alla att vara ute på rast.
Efter förmiddagsfikat blev det lite bråttom att komma iväg till träslöjden. Där fick dom fina ljuslyktorna hål för ljus.
Savanna kom på att sist hon var på träslöjd hade hon inte gillat dammsugaren som lät för mycket för henne. Det talade hon om och att hon ville gå tillbaks till klassrummet. Där målade hon tillsammans med Ellen. Senare pratade vi om att nästa gång kan vi sätta på hörselkåpor. Det tyckte hon var en bra ide, så vi får se hur det går nästa vecka.

 

 

När vi ätit lunch pratade vi om vad vi gjort under dagen och tittade på dom fina lyktorna. Nu återstår bara att måla dom.
Sedan tittade vi på avsnitt tre av "Livet i Mattelandet". Det handlar om "större än" och "mindre än". Sedan jobbade vi med att jämföra siffror och antal för att se vilken siffra som är störst respektive minst.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...