fredag 16 november 2018

Redan fredag igen och vi har just avslutat veckan med sångstund i X-huset.
Dagen började som vanligt med samling.
Vi tittade i almanackan och konstaterade att det är fredag, höst och november. När vi tittade ut genom fönstret såg vi att det var solsken. Så Hanna satte upp en sol i dagens ruta. Vi kom också fram till att det var tre elever i skolan i dag. Alla berättade att dom kände sig glada.

















När vi fikat var det dax att berätta om veckans bilder. I dag gjorde vi det framför smartboarden. Först fick Savannha och Hanna berätta om sina bilder. Därefter var det Lovisas tur.
Efter att alla fått lite rast, var det tid för Lovisa och Savannha att gå till idrotten. Hanna och jag jobbade i klassrummet under tiden. Vi hann med en hel massa. Hanna valde att jobba med uppgifter på smartboarden, så det började vi med. När vi gjort det en lång stund plockade jag fram ordkort för att träna på att läsa. Men då hade Hanna jobbat så mycket så hon inte orkade koncentrera sig längre. Så vi avbröt för att gå och äta.




Tack för den här veckan och trevlig helg.
Glöm inte att det är utvecklingsdag på måndag och ingen verksamhet på skolan. // Lisa m.fl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...