fredag 14 december 2018

Den här dagen har det varit musik för hela slanten.
Det började med att vi lyssna på "Vi äro musikanter", som Max hittade när han skannade koden i dagens kalender.



En stund senare när vi fikat och tagit på oss rejält med varma kläder begav vi oss tillsammans med 4-6C iväg till stan. Där besökte vi Stortorget och Musikhjälpen. Savannha som tyckte det var lite mycket folk och hög musik, valde att titta på storbildsskärmen från lite avstånd. Hanna fick hjälpa Johanna att lämna ett bidrag i luckan. Max och Lovisa såg ut att njuta av musiken och aktiviteten.
Det var en härlig förmiddag och när vi stod där i folkvimlet kom det till och med lite snö.



 


när vi ätit lunch och skulle förbereda oss för att gå till X-huset för att sjung, fick vi veta där var ett ett nytt fall av magsjuka. Vi bestämde oss genast för att inte gå dit. I stället stannade vi kvar i vårt klassrum. Eleverna fick välja på om dom ville sjunga och dansa julsångerna som vi skall ha på måndag när det är julfest, eller berätta till dagens bilder. Båda aktiviteterna var lockande, men det blev sjunga och dansa. När vi dansat oss trötta fortsatte vi med att sjunga julsånger framför smartboarden. eleverna turades om att skanna QR-koderna från veckan som gått. 

 

Trevlig helg och tack för den här veckan // Lisa m.fl.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...