fredag 7 december 2018

Tyvärr blev det ingen sångstund i X-huset i dag. Det berodde på att där graserar magsjuka och det vill vi verkligen inte ha.
I stället avslutade vi veckan med att träna på juldanserna som vi skall göra på julfesten den 17/12. För dom elever som varit med de föregående åren var sångerna välkända det märktes. Lovisa tyckte nog att det blev lite stökigt när alla dansade runt, så hon valde att iakta från en trygg possition under bordet.


På morgonen var det Max tur att leta reda på dagens Kod. Den hittade han på stolen. När han skannat den och vi kopplat upp iPaden på smartbirden tittade vi på filmen. Det var "Signe up" som sjöng och tecknade "Tänd ett ljus". Eleverna härmade och sjöng med. 
När vi fikat berättade Hanna och Lovisa om sina bilder i "Book creator". 

När Lovisa och Savannha gått till idrotten hade Max ett långt arbetspass alldeles själv. vi började med att skriva om veckans bilder. Sedan läste vi om dom tillsammans. 
Därefter tränade Max på att läsa och att peka. 



På måndag har jag ledigt, men på tisdag är jag på plats igen.

Trevlig helg och tack för den här veckan // Lisa m.fl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...