torsdag 24 januari 2019

I dag fick vi överraskande hjälp av Tobias från lågstadiet. Där var det en elev borta, så Då kom Tobias till oss i stället. Han fick snabbt en liten beundrarskara i klassen.

När Max och Hanna hade idrott på morgonen hade Savannha och Lovisa samling med mig. Efter samlingen hade vi en stund över innan det var dax för fika. Då passade vi på att måla på smartboarden. Flickorna turades om att måla och såg ut att njuta av de vackra färgerna.


På rasten gick Hanna med Tobias till miljöhuset för att slänga sopor, Max gungade och Savannha och Lovisa sprang runt och lekte. 

När vi kom in igen var det dax att jobba med estetisk verksamhet. Max och Savannha sprutade smet på tyg. det gjorde Hanna och Lovisa förra veckan. så i dag målade dom sina tyger. Det blir spännande att se resultatet när det är klart. 

När vi var klara satte vi igång smartboarden och hann med flera olika övningar. Eleverna tränade på att hitta lika och att läsa. Max tränade också på widgetbilder och att peka med laserpekaren.

 

 

Efter lunch tittade vi på veckans bilder och berättade för varandra vad vi gjort i dag.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...