fredag 10 maj 2019







Äntligen fredag!
Idag började vi som alltid med samling och alla hjälptes åt att leda samlingen. Vi satte oss sedan på golvet och hade en liten sångstund där var och en fick välja en låt. Givetvis var det dags för fika efter samlingen och Savannha och Lovisa valde päron.


Vid 10.00 hoppa vi ner i skorna och gick runt på skolan för att dela ut inbjudningskort till våran utställning på onsdag. Alla var super duktiga och våra kompisar runt om på skolan blev väldigt glada!


                                             
Efter detta var det dags för Savannha och Lovisa att gå på idrott. Idag stod det musik och rörelse på schemat samt kom alla mina små kycklingar. Tjejerna jobbade på bra och upplevdes väldigt nöjda! Medans tjejerna tränade var Max ute i det fina vädret och övade på sommaravslutningens sånger samt att stå på scen. Han var grym!!


                               




Idag var det ingen sångstund inne i X-huset, så vi och C-klassen valde att ha en egen sångstund tillsammans här istället! 
Tack för denna veckan och vi önskar er en trevlig helg!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...