måndag 27 augusti 2018

Även den här morgonen berättade alla våra elever att dom kände sig glada. Vi pratade om vilken dag det är och vad det var för väder. På morgonen var det mulet, men sedan har det ju regnat mest hela dagen.
Vi pratade också om vad alla gjort när vi varit lediga i helgen. Det är svårt för alla att berätta utan bilder, så jag hoppas vi kan få ner fotokalendern på alla iPads snart.




Efter rasten hade Max och Hanna idrott. Under tiden hade Savannha och Lovisa bild. Flickorna målade koncentrerat tillsammans en lång stund. När dom började känna sig klara, hade vi sådan tur att Johanna från granklassen kom in och frågade om vi ville komma på kalas. Det är Viggo som har födelsedag i dag. Savannha och Lovisa lät sig väl smaka och hade inga problem med att äta lunch efteråt.





När vi ätit lunch var det Savannha och Lovisa som hade idrott. Hanna och Max jobbade i klassrummet med smartboarde under tiden. Vi tränade på årstider. Max jobbade med hjälp av laserpekaren och Hanna jobbade direkt på skärmen. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...