tisdag 28 augusti 2018

Efter dagens morgonsamling pratade vi en stund om årstider. Snart är ju sommaren slut och det kommer en härlig höst då alla löven ändrar färg och trillar ner på marken.

På rasten spelade Migge musik på gården, så Savannha och Hanna passade på att dansa loss en stund tillsammans med pojkarna i grannklassen. Lovisa valde att gunga.

Lektionen före lunch jobbade vi med Husen. Även den här gången hann vi med alla fyra husen. Innan vi gick för att äta tränade vi lite på geometriska formar. Det var både färg och form att benämna och sedan hitta formen som tärningen visade.






Efter maten var det smartboardlektion. Vi började med att repetera det vi lärt om årstiderna. Sedan kopplade vi av en stund med att måla vackra mönster och färger med fingrarna på skärmen. Vi avslutade med att träna på att hitta det rätta klädesplagget och det var alla väldigt duktiga på. Max blir allt säkrare på att behärska sin laserpekare och flickorna turas om att peka på skärmen för att kolla om dom har rätt.



Sen var det redan slut på den här skoldagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...