fredag 17 augusti 2018

Så var vi igång igen, ÄNTLIGEN. Jag tror att både vuxna och elever saknat skolan, när sommarlovet började lida mot sitt slut.
Än så länge ägnar vi oss huvudsakligen åt att lära känna varandra och att hitta bra rutiner, som passar var och en.
Samlingen har vi i alla fall kommit igång med och det känns som om eleverna gillar den rutinen och känner igen den från i våras.




På förmiddagen i dag var det samling i Maulan där vi fick träffa personal från städ, ledning kök m.m. Därefter tog vi plats på golvet i klassrummet och kastade boll till varandra en lång stund. Det blev ett fint samspel och vi fick många tillfällen att höra varandras nämn och se persontecknen.



Efter lunch samlades alla låg och mellanstadieklasserna som läser ämnesområden i X-huset för att sjunga. Så roligt det var att träffa alla nya och gamla bekantskaper. Medan vi väntade på att alla skulle samlades, passade vi på att sjunga Idas sommarvisa. Därefter tog Lisa fram sångkorten och flera elever hann med att välja sina favoritsånger innan det var dax att säga hej då till varandra för den här veckan.




Trevlig helg // Lisa.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...