tisdag 23 oktober 2018

Dagens stora händelse var teaterbesöket på Månteatern.
Efter en superkort samling, bara för att säga god morgon och se vilka som var i skolan, plockade vi fram frukt och fika.
När vi fyllt på energidepåerna gav vi oss iväg.
Två lyckliga tjejer klättrade glatt upp i cykeln med hjälmar på huvudena. Sedan gav vi oss av med Johanna på cykel bredvid. Max fick en skön promenad tillsammans med Ellen och Malin.
Väl framme vid Månteatern fick vi vänta en stund i foajén innan vi blev insläppta. Sedan bänkade vi oss längst fram vid scenen beredda på att bli underhållna.
Vilken fantastisk föreställning vi bjöds på. Både vi vuxna och eleverna skrattade hjärtligt åt dom dråpliga sjömännen som plötsligt blev bagare, utan någon som helst kompetens för jobbet.

Efter föreställningen begav vi oss hem till den väntande lunchen.






















Innan skoldagen var slut samlades vi framför smartboarden och tittade på dagens bilder och pratade och våra intryck och upplevelser.
Vi avslutade med att se en del av första avsnittet av "Tårtan" i original från 70-talet. Även det såg eleverna ut att uppskatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...