fredag 23 november 2018

Veckan är redan slut och den avslutades givetvis med sångstund i X-huset. Nästa vecka börjar vi sjunga julsånger.
Det var tre glada och fokuserade elever som samlades framför smartboarden på morgonen för att ha samling. Vid det här laget sitter rutinerna som en smäck och alla vet precis vad som skall hända och göras. När alla momenten i samlingen är avklarade och jag frågar "vad ska vi göra nu då", svarar eleverna samstämmigt, "Fika".
Max tände det gula fredagsljuset och sedan hade vi en mysig fikastund tillsammans.

 

Efter rasten gick Savannha och Lovisa till Johan på idrotten. Från och med nästa vecka kommer Johan vara upptagen av studier resten av terminen och bara vara med eleverna på badet. Idrottslektionerna löser vi själva. Det kommer innebära lite olika lösningar från gång till gång. Det kan bli motorik i klassrummet eller ute ibland.

Det var bara Max som skulle jobba med mig i klassrummet, så han fick jobba hårt. Vi började med veckans bilder i "book creator". Därefter jobbade han med att peka på smartboarden. först med laserpekaren och sedan med pekfingret.



Trevlig helg och Tack för den här veckan. // Lisa m.fl.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...