onsdag 12 juni 2019

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna.
Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag tror att vi alla är ganska trötta vid det här laget.
På samlingen i dag uttryckte några av eleverna att dom kände sig glada, några kände sig trötta och en kände sig allra mest stolt. Det är kanske så det är en sådan här dag. Vi känner oss både glada och trötta och våra elever har all anledning att känna sig stolta allihop.


En liten fruktstund fick det också bli eftersom att dagen ändå är så ovanlig och stökig. Då är det extra viktigt att åtminstone något är sig likt. 
Sedan var det dax att duka för kalas. Hela mellanstadiet samlades för att äta tårta och jordgubbar tillsammans. 


Efter tårtkalas och städning var det redan tid för lunch. Solen hade börjat titta fram och det hade torkat upp på gården. Så vi passade på att få lite frisk luft efter maten. 
Vi hade en hel timme på oss att fördriva tiden innan de var dax att gå till kyrkan och skolavslutningen. 
Eleverna fick rösta på om dom ville jobba på smartboarden eller se film. Trotts att Auguste försökte övertala alla kompisarna att rösta för att jobba, så blev det film som vann. 
Vi hann med två filmer om Djurverket. Sedan fick gänget som skulle sjunga med kören ge sig av. Då passade vi andra på att göra det Auguste ville och jobba en stund med skoltavlan.



Sen var det äntligen dax att ge sig av till kyrkan. Lovisa på cykel och resten av gruppen promenerade. 


Tack alla för ett fantastiskt läsår. Jag har sagt det förut och säger det igen: Det är få förunnat att ha ett jobb som man går till med glädje varenda dag. Detta måste vara världens roligast jobb. 

Jag önskar er alla en fantastisk sommar med en lagom balans mellan roliga aktiviteter och vila.

// Lisa.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...