onsdag 22 augusti 2018

Även i dag kunde alla våra goa elever berätta att dom kände sig glada när vi hade samling. Då är det väldigt lätt även för oss i personalgruppen att känna oss glada.
Efter rasten på förmiddagen stod det verklighetsuppfattning på schemat. Vi började med att se första avsnittet av "Livet i Mattelandet". Sedan hade jag planerat för tre olika arbetsuppgifter, Vi började med att träna på antal och lika många, genom att plocka olika antal fordon. Med hjälp av ett stor lika med-tecken kunde vi kontrollera om det var lika många på båda sidor.
Plötsligt kom Malin på att på onsdagar skall vi äta tidigare, så sedan hann vi inte med mer. Det tar lite tid både för elever och personal att lära sig schemat och att vi ofta inte hinner med så mycket som vi vill..



När vi ätit kökets goda tomatsoppa med hembakat bröd, begav sig Savannha iväg till badet tillsammans med Malin. Vi andra gick ut i det sköna vädret och hade rast.
På schemat stod det att vi skulle jobba med bokstäver och läsning på eftermiddagen. Det gjorde vi framför smartborden.
Men oj, så trötta alla var och vad svårt det blev att fokusera på uppgifterna.
Till slut gav vi upp och tog fram en matta. Där kunde eleverna koppla av och kasta boll en stund innan det var dax att säga tack för i dag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu har vi sagt hej då och trevlig sommar till varandra och det är sommarlov för eleverna. Det har varit en ovanligt lång dag i skolan. Jag ...